Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

CHP'li meclis üyesi evinin önündeki ağaçları kestirdi

CHP

Erdek İlçesi'ne bağlı Karşıyaka Mahallesinde yaşayan Burhan Ersoy isimli vatandaş, evinin önündeki 2 incir ağacının Kişisel Kin” nedeniyle kesildiğini öne sürdü.

Erdek İlçesi’ne bağlı Karşıyaka Mahallesinde yaşayan Burhan Ersoy isimli vatandaş, evinin önündeki 2 incir ağacının “Kişisel Kin” nedeniyle kesildiğini öne sürdü.
Karşıyaka Mahallesi Karakoy Bölgesinde bulunan evinin önüne 20 yıl önce ektiği 2 incir ağacının Erdek Belediyesi’nin CHP’li meclis üyesi ve aynı zamanda belediye başkan yardımcısı Canan Kırdar’ın kendisine olan kişisel kin nedeniyle kesildiğini söyleyen Burhan Ersoy, Kırdar’dan davacı olacağını söyledi.
CHP’li Belediye Meclis Üyesi Kırdar’ı Erdek Kaymakamlığı’na şikayet ettiğini belirten Karşıyaka Mahallesi sakini Burhan Ersoy şöyle konuştu: “Karşıyaka Mahallesi Karakol Bölgesinde bulunan evimin önüne 20 yıl önce ektiğim ve kendi ellerimle çocuk gibi büyüttüğüm 2 incir ağacı kişisel kin sebebiyle tarafıma haber verilmeden bir tanesi kökünden, bir tanesi de çok bilinçsizce budanmış. Kendisini belediye başkanı lanse eden Canan Kırdar isimli bayandan şikayetci olacağım. Bir ağaç kolay mı büyüyor? Bu kadar bilinçsizce kesiliyor. Atalarımız, ‘Yaş kesen baş keser’ demiş. Dinimizde ‘Ölürken elinde bir dal bulunursa onu toprağa dikin’ deniliyor. Bu açıklamalar ağacın ve ağaç yetiştirmenin önemini gösteriyor.”
Haber Merkezi



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı